Homepage

Inmiddels ben ik alweer 3 jaar als zelfstandige bezig en daardoor 3 jaar aan referenties kunnen opbouwen.
Dat dit de nodige drukte met zich meebrengt is inmiddels ook bij mij niet onbekend, de wens om meer in renovatie en restauratie te doen is inmiddels verwezenlijkt maar ook doe ik hiernaast nog regelmatig nieuwbouw klussen.

bus-frontDoor de 28 jaar ervaring kan ik zeggen dat ik vertrouwd ben met de vele aspecten van de bouw… Dit met nadruk op verbouw en renovatie.

De uitdaging welke renovatie met zich meebrengt trekt mij altijd bijzonder aan , het nadenken over dingen die niet kunnen zoals ze misschien zouden moeten,in het ombuigen van die dingen zoals ze WEL kunnen . Dit uiteraard allemaal in nauw overleg met , en goedkeuring van de klant ook in 2017 wil ik mij hier nog meer op toeleggen omdat dit mij erg veel voldoening geeft.

Dat zaken tijdens verbouw / renovatie soms anders lopen dan gepland blijft voor mij een welkome uitdaging en is tot nu toe altijd tot ieders tevredenheid opgelost.

Hebt u ook een “project” wat afwijkt van een standaard oplossing schroom dan niet om mij vrijblijvend om mijn mening hierover te vragen en wellicht komen we samen tot een voor beide partijen bevredigende oplossing….